М ж сл в прот ка думка

Між слів протікає думка,
між поглядами єство,
від миті до миті - розлука,
від люті до люті - зло.
Від стежки й до стежки - хата,
Від зірки до зірки -  час,
Але, щоб про щось прохати,
Я маю розчахнутись враз


Рецензии