Чого так забути важко

ЧОГО ТАК  ЗАБУТИ  ВАЖКО,
КОЛИ СЕРЦЕ  КОХАЄ Й  ДУША.
АЛЕ Ж БУВАЄ В ЖИТТІ ІНАКШЕ,
А МОЖЕ У ВСЬОМУ СВОЯ ЦІНА.

А  В НІЙ СПОДІВАННЯ Й НАДІЇ,
ЩО ЧИТАЄМ В КОХАНИХ  ОЧАХ.
А  ІНОДІ  І  ЗБУВАЮТЬСЯ МРІЇ,
І НЕ ТІЛЬКИ В КРАСИВИХ СЛОВАХ.

БО КОХАННЯ ЯК ВЕСНА РОЗЦВІТАЄ,
ЇЇ  ЗАПАХ  ПЯНИТЬ  ЯК  ДУРМАН.
І ЯК СОНЕЧКО  РАНЬ  ВІДКРИВАЄ,
В ЧИСТИЙ СВІТ ЧЕРЕЗ СИВИЙ ТУМАН.

БО ЗАКОХАНІЙ ДУШІ НЕ НАКАЖЕШ,
БО ВСІМ ХОЧЕТЬСЯ ЩАСТЯ Й ТЕПЛА.
І  ТОМУ  ТАК  ЗАБУТИ  ВАЖКО,
КОЛИ  СЕРЦЕ  КОХАЄ  Й  ДУША!!!


Рецензии