Оксамыту весна

        Оксамиту весна

Сіре небо і сірі мотиви
Часто і густо засмучують нас
Як у сні так було все щасливо
Ще бринить мелодійно струна

Зразу знітилось небо стемніло
Сум як хвиля закутав туман
День насупився Стало немило
Все не так Все тебе перейма

Але ж це пелюсткове весілля
Цвіту вальс душу знов в небеса
З вітром теплим надії весінні
Вже несе оксамиту весна

Гімн життю акварелі і дійства
Буйство зелені соків ріка
Сірість смута вже більше не дійсні
Хвиля радості їх приріка


Рецензии