Без тебе

Текст для песни группы Only love


КУПЛЕТ 1
Ти доле моя. Ти надія моя
Коханя моє. Ти бажаня моє
Ти моє відкриття. Та й щасливе життя
Я до тебе хочу. Я до тебе лечу

ПРИПЕВ
Я не можу жити без тебе
Дуже хочу до тебе
Без тебе сумую
Але точно знаю
Тебе я знайду

КУПЛЕТ 2
Ти мрія моя. Ти опоро моя
До тебе я йду. Тебе скоро знайду
Ти мене почекай Ти Мене зустрічай.
Ти мене обіймай. І зі мною літай


Рецензии