Наше бачення

Зміна поколінь приходить з роками
Наші діти наше відображення
І все що поряд ми створюємо руками
Є нашими думками,мріями, враженнями
І те що поряд це наше бачення
Все те що роками ми вдосконалюємо
І навіть змі телебачення
Мені свідомість не затьмарюють....


Рецензии