unlike blues

take it easy, babe, take in stride
they aim to maim, babe, and it seems like we won't be alright
nobody lives forever, babe,
though they pull all the brakes
that'll be some get together, babe,
when we all will come back

but such are the mores, babe, such are the times
we'll chart the course, babe, but the land will still forget us
but it's our right, babe, to choose names for ourselves
in game with no rules, babe, where every six is an ace
oh my sweet little babe, rock n roll's world war cocktails

no no no, babe, i'm blowing fuse
it must be nerves, babe, and it's absolutely  unlike the blues
but to be honest, babe, in every time to rub against fur
is a great honor, babe, and for it we'll be paying in full

take it easy, babe, take it in stride
inflict on yourself, babe, and if we make it out alive
they'll sing us praises, babe, they'll sing in each and every voice
and we'll return, babe, over this snow sledge road

so take it easy, babe, don't shy away
they treat us, babe, so why is my heart even heavier?
we'll live forever, babe, when we make our heavenly track
it'll be some get together, when nobody comes back

all live forever, babe, when they make their heavenly track
sayonara, babe, none of us will come back




 Наумов Юрий - Никак не Похоже на Блюз

Бери легче, babe, бери веселей
Они калечат, babe, нам, похоже, не уцелеть
Никто не вечен, babe,
Хотя они жмут на все тормоза
Вот будет встреча, babe,
Когда мы все возвратимся назад

Но таковы нравы, babe, таковы времена
Мы будем правы, babe, но нас все равно позабудет страна
Но наше право, babe, - самим выбирать имена
В игре без правил, babe, где ни покрышки, ни дна
Oooh, my sweet little babe, Рок-н-ролл - мировая война...

На-на-на, babe, я, кажется, злюсь
Наверное, нервы, babe, и это никак не похоже на блюз
Но, если честно, babe, идти против шерсти во все времена -
Немалая честь, babe, за нее мы заплатим сполна!..

Бери легче, babe, бери веселей
Взвали на плечи, babe, если нам суждено уцелеть, то
Нам споют осанну, нам пропоют на все голоса,
И по дороге санной мы воротимся назад,
Мы все возвратимся назад

Так бери легче, babe, бери, не жалей
Они нас лечат, babe,
Так почему ж мне еще тяжелей?
Мы будем вечны, babe,
Когда пройдем наш путь в небеса
Вот будет встреча, babe,
Когда никто не вернется назад...

Все будут вечны, babe,
Когда пройдут свой путь в небеса
До скорой встречи, babe,
Никто из нас не вернется назад
Ни один не вернется назад...


Рецензии