Закохалася у пивня

Закохалася у півня
Бо солодкий гребінець,
Та якшо б ви знали тільки
Що солодкий він як мед!

Навкруги очей червоне,
Пофарбований мій принц,
Вуха білі, а навколо
Пір,я ніби промені.

Як це так, що серце жінки
Підкорив цей малий птах?
Де кохання, там служіння,
Не питайте – як це так!


Рецензии