Про погоду

Погода направиться, час йде до літа,
То як там у тебе – йде дощ, може сніг?
А врешті,  з зимою тепер ми вже квити,
Ти все розумієш, - то метеозбіг.

В сльоту озирнутись – чи варто вертати
Дорогами, що заведуть в нікуди?
Якщо проясниться, хоча і не знати,
Чи знайдеться стежка,  де були сліди?

Про що поговорим, як буде нагода?
Прогноз синоптичний не втішний, хоча
Як ранок настане  - поглянь на погоду,
Мене не питай, зрозумій по очах.

Відміряна решта теплом і жагою,
Комірне тут зайве.  Згадай каганець,
Останнім рядком я його не загою,
Читай між рядків, ну а віршу кінець.

17.03.21


Рецензии