Багаття горить

Багаття горить і свічка горить,
В багаття підкинуть гілки,
Воно спалахне яскраво в ту ж мить,
У свічки же все навпаки.

Ніхто не змінить її час життя,
Додам я в багаття хмиз,
Горить свічка поки, іскрить багаття,
Залишиться потім дим.

Диміти до попелу буду тоді,
Багаття – я, свічка – ти,
 Мій дим не доведеться знати тобі,
Не бійся, свічка, гори!


Рецензии