Де от взяв таку фарбу

Де ти взяв таку фарбу?
може, взяв у тюльпана,
Може, взяв у троянди,
Або у піона-пана?

де ти взяв таку ніжність?
Може, у оксамиту,
Або у моху на дереві,
Або у шовковій спідниці?

Де ти взяв ту солодкість?
У меду або у цукру,
Або у вершків згущених,
Або у рахат-лукуму?

Де взяв аромат цей ти?
Після дощу у повітря.
У свіжого сіна в серпні,
На лузі у диких квітів?

Я закохалася в півня,
Того, що в яскравій короні,
Того, що для відчуттів милий,
Що вишеньку клює з долоні.


Рецензии