Бидный родыч

Є багаті родичі, а є то бідні,
Тільки бідні пригощають всіх завжди,
Неважливо, радості в них або біди,
А багаті не дадуть навіть води.

Бідний родич може він розбагатіти,
Свою справу мати, свій великий дім,
та прийдут до нього багатіїв діти,
Щоб наказувати йти туди- сюди!

Все тому, що бідний родич дуже добрий,
Та на допомогу всім він поспіша,
почувають всі гостинність його дому,
Не псується від грошей його душа.


Рецензии