зими поздовжна холодна смуга...

зими поздовжна холодна смуга
а  дні пунктиром…  неначе миті
на шахівниці безсонь наруга
де всі ходи надій  закриті

ковтає світло віконна паща
бажання мелять камінні жорна
підступну тишу приймаєм натще
ілюзій солод лоскоче горло

на хвилі збігів зловтіха слова
зависли в люстрі дошкульні тіні
в порожній чаші думок полова
гартуєм спокій в чотиристінні


Рецензии