На заре вы где счас?

Смо3те хоть в небо?

Тихо дремлют хаты
В радугах заката.
А я всё снимаю
Восхищённый раем.

Нету больше счастья,
Чем вот свет од Батька.
И куда ж ты тащыш
Фотоапарата!..

Во! Взгляни назад щэ!
Шо там так ирдянэ?
Ах, да стовп мишае
Знеты влад то яйко!

Чырыз веткы й сэрцэ
Шо ты бачыш, нэмоч…
Да, старый Тигрэня,
Да душе хоть светла.

От я сочынею
Шось тут вам, здаецьця.
Ну, а дэ та Дева,
Шо вальсуе з дедОМ?

Нет, ны я тут свентый,
А мое окэнцэ.
Знаитэ, якэе.
Тэе, шо шэ з децтва.   


Рецензии