Чистий четверг

Омий, Господи, водою
Наші душі й тіло
Щоб ніколи і нічого
У нас не боліло.

Нехай усе, що є погане
Піде із водою
А ми будем намагатись
Завжди бути з Тобою.

І щоб стали душі чисті
Як свята водиця
І щоб вода не пропала
З Твоєї скарбниці.

Адже вона дає життя
Усьому живому
І нам потрібно поклонятись
Образу Святому.


Рецензии