Мiф

народження міфу
мрія про вічність
пасторальна нетлінь весни
води мене боже до води
найсвятішої од якої мруть чорти
освячене святом тіло оновлене
вимитий божий храм
порожня посудина світлом світиться
минуле у землю зійшло
рослини судинами річкою плинною
дерево мовчазне


Рецензии
Красиво. Очень красиво...
И дальше шелест листвы после грозы.

Бахоригуль   30.05.2021 01:33     Заявить о нарушении