***

Къуру сени бетчигинге, кезчюклеринге, эринчиклеринге

Мыдах джюрекчигим къууанады...

Кесими тюрсюнюмю кереме, сенге къарасам мен...

Сени кезчюклеринге къараб, кереме кесимде сени мен!


Сенсе ол мен сайлагъан, барындан да, менге шекерчик...

Джюрекчигими асыры дженгил ургъандан, къызгъан джылыучугъу...

Кез джарыкъчыгъым сен мени...Джашауда бармыды - не болса да –

Джашаудан багъалы? - Сен джашаумдан да багъалыса менге!


Рецензии