Табсыз танышуу

Танышханедим бирчик бла

Ол къызчыкъ бла мен алай,

Эрим джокъду деб айтаед

Кел менге, мени гардошчугъум деед.


Энди келдим мен бери

Терт джаныма къарадым,

Биз олтуруб чай ичдик

Киногъа да къарадыкъ.


Былай эте тургъанлай

Таууш келди, бар алай

Эшиклери ачылды

Эри кириб терк къалды.


Асыры къоркъгъандан мен алай

Орундукъ тюбюне кирдим былай

А анда уа бек букъуед

Чючкюрюрюм да бек келеед.


Къоркъгъандан мен кекирдим

Эки кереда чючкюрдюм.

Аны эри келди былай

Джарлы мени табды алай.


Чыгъарды мени бери

Джумдурукъ бла сый берди

Атлауушдан тюшюрдю

Сюйеклерими сындырды.


Къонакълыкъны унутдум

Артда акъыл мен джыйдым,

Энди тенгле айтырым

Сюймекликни мен къойдум!


Рецензии