А

Пропускаючи мітинги, відчуваєш себе одним у полі
Вмикаєш свій калуш, гасишся знеболювальним
Плюс двадцять до швидкості, але мінус в реакціях
Можливо, пощастить в наступній реінкарнації

А може і ні – і доведеться знову чіплятись за фрази
Знаходити книги і дієслова в оптативі минулого часу
Розбивати кригу, чи, принаймні, підтоплювати (власний) лід
Пити. Спати. Пити. Курити. Курити. Писати. Спати. Можливо, не слід

Було, можливо, було не варто, не варто, казали ж уже тобі про усі ці слова
Про віру, вербалізацію і звідки насправді беруться дива
Що мітинги не можна пропускати, а ритми – ламати
І що нікому не легше зрештою від твоєї правди

Що прискорена швидкість лише заважає якщо ти в заторі
І доти ходити по колу, доки не виходиш всі (само)повтори
А маленький будда хоч і здається байдужим, проте дістає тебе з дна
Давай, дівчинко, каже, стартуй у новий цикл. Вже весна.


Рецензии