Кроплi дажджу на акне...

***
Кроплі дажджу на акне...
Вецер хістаў цэлы дзень
Яблынькі майскія ў сне.
Вецер халодны і дождж…
Горача нешта душы.
Можа, таму, што сагрэць
Хоча тых яблынек сон?
Вецер халодны і дождж…
Сэрца майго парасон...

03. 05. 2021 г.


Рецензии