j

Немає правди у ногах,
В сльозах немає
Ніхто звідкіль веде цей шлях
Не пам'ятає,
І кожний крок лише обман
Душі недуга
Вперед - погибелі туман,
Позаду - туга.
А підлі люди у містах
Будують плани,
Махлють, шпортають в багнах
Куми і клани
Великі жертви і бюджет,
Та скутки прісні,
І є лише один сюжет
Що вартий пісні.


Рецензии