Ай вiл нот, хы, ворк

Нi позав3й!

А я раскажу, кто пастроіл Луну!
Вот как я, хы, ас-веда-млёный!
А то, панімаесь, аны мне пра кучм.
І далее пудрат нам мозгі.

І в нас разве так шо тут гондэ в ганучк.
Да шо ты! А во на замках дверь?
Ну-да, была сказана: завтра прыду.
Бо ж паска оно екся завтра.

А у поныділок я зном дам вам буц.
Бо шо, восхотів хліба навыть?
Да мы жа прывозым ля вас аж 100 булк!
І в7 рыловчанам хапае.

Ну, нету містов у ва лавцы Ануль!
А хтося ж построіть прылавок.
І вот но канфеток возьмы, друг Васюль.
Чы шося гнылэ, бы смытанка.

І шо ж нам робы у сельповскых жыдків.
Язык англічан ізучаю!
Ай віл нот, хы, ворк! Да пошов б ты кудысь!
А бура у Вульцы малая.

...і вот нам прывозять, ыгы, на лыхых
Аж двох во жэ грузчыкый навыть


Рецензии