сестрi

не ходи через рейки
чорні потяги ковзають стрімко
мостом йди йди тонелєм
там не менш небезпечно але там
там не човгає той темний потяг
шалений
мов вітер з північного сходу
зухвалий поривчастий крепкий
не ходи через рейки!

не ходи

де лебединим крилом
Либідь б'є день вже йде
й понад усім тим миле
світло ллє


Рецензии