Боль души

Душа болить, а серце плаче
І все в середині кипить,
Як на плиті вода.
Не знаю ,як все це можна зупинить .
Та не залежить це від нас.
Душі потрібно примиритись.
Але на все потрібен  час..
Потрібен час ,щоб зрозуміти.
Що все залежить лиш від нас.


Рецензии