***

Коли живеш у нашому селі,
І навіть слОва ти нікому не говориш,
То все одно гудуть всі, як джмелі,
Не розбираючись - чи твОриш, чи не твОриш.

В своєму оці палицю не бачуть,
В чужому - здатні крихту роздивитись.
За своїм горем дуже гірко плачуть,
Чужому ж схильні навпаки - радіти...
19. 01. 2019


Рецензии