Я читав улюбленi вiршi

Усміхнулась: «Прочитай улюблене?..».
Усміхнувся: «Я усе люблю».
Кава непригублена розгублено
прислухалася, чи я не злюсь.

Я вдивлявся в каву заспокійливо
і вірші улюблені згадав...
І твої світились очі мрійливо,
адже я улюблене читав.

Я читав для тебе... Усміхалася...
Я читав улюблені вірші.
І біленькі бульбашки здіймалися
з кавової чорної душі...


Рецензии