З Великоднем - 2021

Усіх вірян поздоровляю: З днем великодня!
в цей день Ісус Христос воскрес колись
хай загоряється свічки від Вифлеємського вогня
за всі його страждання не забудь і помолись...
Мабуть через короновірус в церков не підемо
но за пролиту кров вип'ємо червоного вина
як символ воскресіння ми ще яйця розіб'ємо
згадаємо тоді нарешті що віра нам усім дана..
А потім вже розріжемо на рівні часті паску
з глазур'ю ласувати нам не буде в тяжкість
і через це на собі відчуємо господню ласку
від цього виникне в нас превелика вдячність...


Рецензии