Ненароджене дитя

Стих основан на реальных событиях, у дочери подруги моей мамы, во время родов у ребенка обвилась пуповина вокруг горла и когда его рожали, то он задохнулся... уже придумали имя... должна быть девочка...
Примите мои соболезнования!

Ненароджене дитя плаче у утробі
Ці солоні сльози ти Їх просто спробуй...

Ненароджене дитя хоче жити і любити
В'януть у віконця червоні, пахучі квіти...

Ненароджене дитя - це для мами дуже гірко
Це як у дерева відрубані всі гілки

Це як безкрила, квола пташка
Ненароджене дитя це дуже, дуже страшно...


Рецензии