Недописан стих

Автор: Р. Русев

В малкия промеждутък
между минутите,
където се промъкваше любов,
мълчаща, останала сама,
отмита от дъжда
прастарата любов,
която не искаме да губим.
Мечти - поникнали цветя
изгубени във тихото
на улици от спомени
и стъпки във спрялото време
от дни и недели.
Капки време
минават  край нас
с воя на вятъра,
с пръсти рисуват
нови любови
забравили за кратката вечност
на отреденото време.
Недописан стих
в цвят от лалета напролет


Рецензии