Кiкiмори стрибають на болотi

Кiкiмори стрибають на болотi.
Вони в екстазi, вони в ульотi.
У чорноротих пре з пельк гидота.
Поскаженiли -
що мед лайно.

Абно б стрибати, i їм начхати,
що вся країна мов тая мiна -
ба-бах! - взлетiла.
Й шубовсь! на дно.

2014


Рецензии