Жину кэне

Жину кэне. буген жине кэне,
Куп батырлар эйлянеп кайтмаган,
Туган Иле, туганнары эчен
Сугыш кырларында ятып калган.

Мярхумнярне искя ала халык,
Йэряк уртасында яна учак,
Раббым биргян безгя азатлык,
Шяхидляргя ожмах булачак.

Жину кэне, янгыр сибяли,
Биек куктя кояш уйнап китя,
Ак болытлар жаннарны тирбяли,
Куз яшьляре янгыр булып сибя.

Безгя каршы торган дошманнарны
Куптян Раббым инде лягнят кылган,
Бер кемдя жинялмяс Ватанымны,
Бабайларнын каны бездя калган.


Рецензии