Чистий четвер

- Господи, встань, не треба-
Просить Петро - не смій!
Хто ж бо ми проти Тебе,
В грішній подобі своїй?!

Боже, стоїш на колінах!
Миєш всім ноги нам...
Й досі Господь уклінно
Служить своїм рабам.


Рецензии