Не пасьпяваю...

Не пасьпяваю...Паўсюль шматкроп'і...
І трэба выбраць,што напісаць:
заяўку на грант ці "Цану Еўропы...",
ці плюнуць на ўсё і пайсьці ваяваць...

А,зрэшты, далёка хадзіць ня трэба,
вайна ўжо сама прыходзіць да нас...
У гэтым сезоне апошняе дэрбі,
і выйграе той,хто згуляе на пас...


Рецензии