Онуци вид бабуси

Онуці від бабусі

Насолоджуйся цім земним раєм,
Доки  ти молода, бо весна
Дуже швидко в природі минає...
Випий келих кохання до дна.

Те кохання завжди загадкове,
Не розгадане зовсім ніким.
Не зламай тільки щастя підкову,
Бо залишишся далі  ні з чим.

Не завжди є взаємним кохання.
Збережи  перші  ті почуття.
Та бувають і розчарування.
(Все ж непередбачене життя)

***

Довіряй лише своєму серцю
І себе не зраджуй ні на мить.
Почуття ті зможуть знов воскреснуть.
Як і вперше ти будеш любить...


Рецензии