Не заважай менi

Не заважай менi
Тебе любити.
Неначе той, весняний цвiт.
Наших мрiй.
Не заважай.
Краще просто стiй.
На мiсцi.

Повiр менi.
поки не пiзно.

Нехай вітер Грiзний
Тобі співає.
про те як час спливає


І нас з тобою змінює
і стримує.
Порив над прірвою.
До сліз
Мене ти привів

І сльозам не повірив.
У тебе на обличчі зрізана шкіра.
А в серці діра.

наш твір написаний на двійку.
Не пройшов перевірку

Не заважай мені тебе любити.
Краще завадь менi, тебе вбити.


Рецензии