Шигърият

Поэзия ничек роза,
Ул К;;ел ч;ч;ге.
Яшерен яклаучы,
Сине к;рм;с хисл;ре;.

Шигырь кебек ди;гез,
Кайнап тора да.
;;м к;п серл;р турында,
Си;а ди.

Шигырь ;ил кебек,
Коры ;;м салкын.
Ат кебек,
;зе бел;н мавыга.

Шигырь кебек я;гыр,
Т;р;з; артында шатланып утыра.
Т;нл; яшь тамчы,
Шулай итеп, кара ;ле.

Шау-шу,
Ул сукран ;;м са;гырау.
Яшенле Поэзия,
;;рвакыт ачык уен.

Шигърият-м;х;бб;т,
Аны кайчагында а;лавы кыен.
;мма аны укуы к;;елле,
;;м к;;ел тир;нлеген белерг;.

21.03.2021.

на татарском языке стих поэзия


Рецензии