Еслi хочытэ розобратыся,

Хто зобачуе добрэ всё

Мы сеjчас вам тут уv умаvымо!
Ты мне паметі саберош!
А то, іш ты, він мае j маjнінга,
А я шо, гонды вошк?

Мы тут jіхалы до міністра прам?
Да я счас! Ты ля мне паjмёш,
Как тут нада всэ но выгрібваты,
А ны ставыты новэ всё.

І вот рыvынькы нам 100 рыvыкыj:
От сма3 на, как харашо v!
Да ны звука ны чуты в звірыка,
А оно во сплошноj гудёv.

І піvон тоj, ты шо, прыбіг уvо v,
Шоб поладыты діду комп.
Да нымае уvэ ны сліду даv.
Ліш бы пару vылізк упёр.

Ну, бо v дід тоj шызок оно.
І ны поjмэ, і ны повідае,
Ек ограбыв Кота Козёл.
Да ішо в місяць повнь.

///вот катаЕмся мы ш но гондычкы.
І Катанія дэ в Васьк хто


Рецензии