Пазузети люли, паче ву сутули

Пазузети люли, паче ву сутули,
Утули  вранобрю, вы чу парасё?
Пазузетя маля, горрича хвураля,
Хвураля серцоша, фикаля на сё.

Непирся мамырся, папырся утырся,
Дитюшки шкараб, дуропис да духло.
Пугоша,  пустоша - загажа рогоша,
Умроша зароша – кромуш полумро.

Мо може светонше? Лазурька пархонше?
Поросью поронше! Стриборка свинтим?
Солонше на споше, кружак хоровонше!
Короче хрен с ним, давай просто взлетим!



19042021


Рецензии