Прежде Твоея Страсти уверяя

Стихира
********

Прежде Твоея Страсти уверяя, общее воскресение,
из мёртвых воздвигл еси Лазаря, зная
светлое знамение...

Христе Боже, тем же и Мы,
яко отроцы победы носяще знамения,
Творца воспеваем:

- Осанна в вышних, Благословен Гряды,
Во имя Господне.

На престоле, среди облаков, на Небеси,
среди ангелов хваление и детей воспевание,
приял еси зовущих детей...

Господи, спаси!
Да будет вера. Любите друг друга.
Светлые дети-праведного желания.


Рецензии
-Осанна Сыну Давида!
Да будет благословен Идущий во ися Господа!
Осанна в небесах!

Геннадий Ельцов   27.04.2021 06:06     Заявить о нарушении