Така ось, весна...

Зима сьогодні в гості заглянула...
І з ранку за вікном щось біле промайнуло...
То падав сніг і швидко  навкруги,
Все білосніжним пухом землю вкрило...

А з неба падали без перестанку звідти,
Такі собі, великі білосніжні мухи…
Стоять під снігом білим перші квіти…
Принарядились мов у білі  фартухи…

Та не пройшло і дві години…
Сніг перейшов у дощ, а потім зовсім зник…
Весна схотіла виправити ту, свою провину…
І почало все танути,  зникати в одну мить!

Яскраве сонечко заграло…
Теплом своїм навкруги зігривало все,
А снігу все ставало мало й мало…
Пройшов якийсь там час і снігу наче не було!


Фото из личного архива


Рецензии
Так, все міняється. Аби на краще. Дякую. З пов.

Игорь Ярин   12.05.2021 23:21     Заявить о нарушении
Игорь, щиро дякую!
Ось так ми і сподіваємось із року в рік, що буде краще...
З теплом і повагою,

Людмила Савицкая 2   13.05.2021 08:02   Заявить о нарушении
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.