Къуруш

Къуруш,!Къуруш!Руьгь секиндай са авхар я вун,
Рагъу сувун кемердаллай экуь зар я вун.
Йифиз цавар эвичlда ви кьилиз темен гуз,
Низ кьисмет я ихьтин уьмуьр-бахтавар я вун!
Заз зи бубад ахъайнавай са ахвар я вун...
08.04.2021 г.

 КУРУШ.
Куруш! Куруш! Покой души, сон поднебесный,
На склонах синих гор закатный луч прелестный.
Тебе к челу прильнуть ночами сходит небо,
Счастливчик! Баловень судьбы, вселенной песня!
Ты сон, отцом моим поведанный, чудесный...
                пер.  Бести Нифтиева.


Рецензии