Къуруш

Къуруш,Къуруш,яйлахрин вил,
Сувар тирвал кьакьан я вун.
Акурбури лугьудайдай,
Ажеб ийер макан я вун.
Гъил вегьейтlа варз кьада на,
Рагъ пакваллай пакам я вун.
Зи бадедин махаравай
Фири лацу балкlан я вун.
Тlвар мецеллаз,зарул фейи
Зи бубадин ватан я вун.
Кьисмет хьанвач акваз гьеле-
Вун я батlул?Ятlани-зун?!
20.03.2021 г.


Рецензии