Ви вилер

Са дуьнья акуна заз ви вилера,
Сирерив ацlанвай чинеба дуьнья.
Алахъна кlелиз кlанз шумуд гъилера-
Абури вичи зун  суьгьурда туна.

Ажеб кутlун хьана зи мез,зи кьатlун,
Акьулни зав гумач,фенава кьиляй.
Зур тир кьван кьве вилин фендина гьатун-
Бес вучиз кlан туш заз акъатиз гъиляй?..
12.03.2021 г.


Рецензии