Lenin always with you - Russian Pilgrim s Chorus

 
 
 
The Great Russian Soviet Song   
 
   
 
Lenin is always with you - 1955
 
Music:  S. Tulikova, words:   L. Oshanina
 ---- ----------------------------------------------------------
 
 
 
 

Day by day the years go,
Making dawns of new times changing
But no one will never stops
To remember the name Lenin.
 
      Lenin is in your life,
      He’s all the time alive,
      He’s in misfortune, hope, happiness.
      Lenin’s in your spring,
      In every happy being,
      Lenin’s in you and in me.



Long ago in the murk
At the dawn of (the) Soviet nation
He had said that in the World
We’ll make happy generations.

      Lenin is in your life,
      He’s all the time alive,
      He’s in misfortune, hope, happiness.
      Lenin’s in your spring,
      In every happy being,
      Lenin’s in you and in me.



We’re glorifying our land
Leaded by our party.
On the right big way we stand.
Lenin helps in our fighting.
 
      Lenin is in your life,
      He’s all the time alive,
      He’s in misfortune, hope, happiness.
      Lenin’s in your spring,
      In every happy being,
      Lenin’s in you and in me.
 
 
 
 

 --------------------      Translation:     25-26.04.2021      -------------------------






Великая русская советская песня - Хор русских пилигримов
 
 

Ленин всегда с тобой - 1955 г.
 
 муз .С. Туликова,  сл. Л. Ошанина
 
 
 

День за днём идут года - 
Зори новых поколений,
Но никто и никогда
Не забудет имя Ленин.
 
       Припев:

       Ленин всегда живой,
       Ленин всегда с тобой
       В горе, в надежде и радости.
       Ленин в твоей весне,
       В каждом счастливом дне,
       Ленин в тебе и во мне.



В давний час в суровой мгле
На заре Советской власти
Он сказал, что на земле
Мы построим людям счастье.




Мы за партией идём,
Славя родину делами,
И на всём пути большом
В каждом деле Ленин с нами.
 
 
 
 
 


Рецензии