Квiтень

Біля хати квітне вишня, стукає в віконце.
Її лагідно торкає промінцями сонце.
Білим пір'ям лебединим пелюстки кружляють,
і гудуть у квітах  бджоли та нектар збирають.
Квітень травами розлився. Вітерець крилатий
пелюстками, буцім снігом, замітає хату.
А повітря віє пряно з присмаком медовим –
то духмяні пахнуть вишні і трави шовкові…


Рецензии