У жарсцве загубицца прамень

У жарсцве загубіцца прамень
Маёй тугі, маёй няўдачы,
Што нават самы светлы дзень
Дажджом-імжакаю заплача.

Схуднела неба без ракі,
Астыглі зоркі без дагляду,
І лёгкі ўзмах тваёй рукі
Сцірае вечнасць з далягляду,

Сцірае боскае святло
Вачэй, падсіненых журбою...
А ўрэшце, не хапае слоў,
Нагаварыцца каб з табою.


Рецензии