Як боляче, коли тебе образять

Як боляче, коли тебе образив хтось
Не знаєш сам, звідкіль це все взялось
Адже усі так щиро посміхаються тобі
Але, то все обман, бо щирість проявляється в біді.

Тільки той, хто перший протягне тобі руку
Не дивлячись на довгу з ним розлуку
В біді він не залишить тебе ні в якому разі
Бо у нього всі люди завжди у повазі.

Та все ж потрібно всі образи пробачати
І в душі їх ніколи не тримати
Бо образа лише душу роз’їдає
Я думаю, що це кожен із нас знає.

Потрібно усіх людей поважати
І поганого нічого нікому не бажати
Лише добро і щирість від душі
Погасять в душах образи всі.


Рецензии