***

З’ехаў з лісту мой дубочак,
Стаў галюткі, непрыбраны.
З’ехаў з дому мой мілочак,
Мой адзіны, мой абраны.

Не раздобрыцца вятрыска
Цёплым ветрыкам пахукаць.
Як лісток упала нізка
На здранцвенне, на пакуту.


Рецензии