My lovely baby

What I've felt What I've known Never shined through in what I've shown Never be
Never see Won't see what might have been What I've felt What I've known
Never shined through in what I've shown Never free Never me So I dub thee unforgiven....
-Metallica.

Very many people now
Know yet your story.
But for the last time
I've been in your shoes lately.
But I don't care
What people think.
Here you and I are alike,
My lovely baby.

april 2021.


Рецензии