Перед добром я встану на колiна

Перед добром я встану на коліна ,
тим безкорисним, що за просто так.
Тим, що життя спасає тихо
і не кричить про це, ніяк.

Тим, що без втоми і жаління ,
приносить в жертву самого себе,
Тим, що не бачить перешкоди,
коли вона насправді є.

Я хочу гімн добру співати
і закликати нас, усіх:
добру в усьому помагати
і трішечки в собі його знайти.


Рецензии