Я - патрiот, який мовчить

Я – патріот, який мовчить,
який мовчить, переживає.
Живе далеко, в стороні,
від своЇ рідної землі.

«І в чому мій патріотизм?» -
хтось ненароком запитає.
Він в тому, що душа болить,
коли країну розпинають,
моїх людей ні за що мають.

Він в тому, щоб не забувать
своє розкидисте коріння.
Він в тому, щоб передавать
із покоління в покоління
народні звичаї і вміння,
чудову мову і пісні,
і гордо голову нести
під прапором,
що українець ти.

Я – патріот, який мовчить…


Рецензии